Sport/Voetbal
241806846
Voetbal

Feyenoord verhuurt Naoufal Bannis aan FC Dordrecht

Naoufal Bannis.

Naoufal Bannis.

ROTTERDAM - Feyenoord verhuurt spits Naoufal Bannis voor de rest van het seizoen aan FC Dordrecht. Ook de Portugese middenvelder Benny Silva (19) en de Noorse middenvelder Mikael Tørset Johnsen (20) spelen tot het einde van het seizoen bij de club die onderaan staat in de Keuken Kampioen Divisie.

Naoufal Bannis.

Naoufal Bannis.

De drie talenten maakten deel uit van de selectie van Feyenoord onder 21, maar trainden ook regelmatig mee met de hoofdmacht.

De 18-jarige Bannis mocht dit seizoen al zes keer invallen in de Eredivisie. Hij maakte begin november in de blessuretijd het winnende doelpunt in de uitwedstrijd tegen FC Emmen: 2-3. Vlak daarna verlengde Bannis zijn contract tot de zomer van 2023.

„Door de coronacrisis staat de Onder 21-competitie vooralsnog stil, dus biedt deze verhuurconstructie uitkomst en perspectief”, zegt technisch directeur Frank Arnesen. „Niet in de laatste plaats omdat assistent-trainer Koen Stam de jongens bij FC Dordrecht mede gaat begeleiden. Zo blijven we actief betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze beloften.”

Bekijk hier de uitslagen en stand in de Keuken Kampioen Divisie