Nieuws/Sport
25159
Sport

VIDEO - Discutabel moment rond Sergio Ramos

De arbiter tast naar het geel, maar geeft geen tweede kaart.

De arbiter tast naar het geel, maar geeft geen tweede kaart.

De beslissing van de arbitrage om Real Madrid-verdediger Sergio Ramos geen tweede gele kaart te geven tijdens de finale van het WK voor clubteams tegen Kashima Antlers heeft flink wat vraagtekens opgeroepen.

De arbiter tast naar het geel, maar geeft geen tweede kaart.

De arbiter tast naar het geel, maar geeft geen tweede kaart.

Na een duidelijke overtreding van de Spanjaard leek scheidsrechter Janny Sikazwe naar zijn borstzak te grijpen om Ramos voor de tweede keer geel te geven, maar die kaart bleef uiteindelijk uit. Bekijk hier de beelden van het voorval. 

De vraag is of videoscheidsrechter Danny Makkelie ingreep, en het advies gaf geen geel te trekken, of dat Sikazwe zich bedacht. 

Dankzij drie doelpunten van Cristiano Ronaldo, waaronder twee in de verlenging, pakte Real Madrid de eindzege. De 31-jarige Portugees scoorde in de 60e, 97e en 104e minuut.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop