Sport/Voetbal
2559722
Voetbal

Ramselaar na twee goals: ’Ik heb nu een mooie stap gezet’

Bart Ramselaar

Bart Ramselaar

Bart Ramselaar maakte vrijdagavond zijn opwachting in Jong PSV en scoorde op bezoek bij NEC direct twee keer. „Mijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie. Het was belangrijk dat ik weer minuten zou maken, ritme opdoen. Ik ben blij dat ik zo goed als een hele wedstrijd heb kunnen spelen”, aldus de middenvelder.

Bart Ramselaar

Bart Ramselaar

Ramselaar is bij het eerste elftal van PSV geen eerste keuze en moet zich richting hoofdcoach Mark van Bommel zien te bewijzen. „Het leek de trainer verstandig dat ik een hele wedstrijd zou spelen. Ik moet er klaar voor zijn als ik in de ploeg kom.” Op het moment dat hij te horen kreeg met Jong PSV mee te spelen, moest er wel even een knop worden omgezet. „Maar ik ben een liefhebber en wil ik altijd voetballen. NEC zie ik toch als een Eredivisieploeg en zie dit als een goede wedstrijd voor me”, stelde Ramselaar na afloop tegenover Fox Sports.

Ramselaar maakte tegen NEC een prima indruk en tekende voor de 2-3 en 2-4. In blessuretijd gaven de beloften uit Eindhoven toch de winst nog uit handen; 4-4. Wanneer de hoofdmacht van PSV vanavond een bezoek brengt aan ADO Den Haag, neemt Ramselaar weer plaats op de bank. „Het liefst speel ik gewoon in PSV I alle wedstrijden. Maar het gaat niet altijd met ups, daar heeft denk ik elke voetballer mee te maken. Het enige wat ik kan doen, is hard werken. Ik heb nu een mooie stap gezet en heb laten zien dat ik op de weg terug ben.”