Sport/Voetbal
2563569
Voetbal

’Verdwenen’ logo Alderweireld voedt speculatie toekomst

Het is niet de week van Tottenham Hotsour vooralsnog. Een 1-2 nederlaag tegen Liverpool én dinsdag ook nog een trip naar Inter Milan in de Champions League. Een verhaal over een verdwenen logo is dan ook een ongewenste afleiding.

Tijdens de wedstrijd viel het al enkele Spurs-fans op Twitter op: er stond geen logo op het shirt van Alderweireld. Ook Sky Sports was het opgevallen.

Wat op dat moment een simpele drukfout lijkt, doet een Engelse nieuwssite zelfs op onderzoek uittrekken: „Alderweireld kreeg wel degelijk een shirt mét logo aan het begin van de wedstrijd.”

Ook de Spaanse krant Marca besteedt er aandacht aan en ziet in het verdwenen logo binnen de moeizame relatie tussen Tottenham en Alderweireld. Speelde hij bewust zonder logo?

Alderweireld postte na de wedstrijd ook een foto op Twitter – al dan niet bewust – met het shirt zonder logo. Een reden voor verdere speculatie over een potentiële transfer aangezien de Rode Duivel al maanden wordt gelinkt aan onder andere Manchester United.