Sport

Topaankoop PSV dinsdag in Zürich

Door Van onze Telesportredactie

PSV-aankoop Hirving Lozano

PSV-aankoop Hirving Lozano

EPA

BAGNES - Hirving Lozano, de topaankoop van PSV deze zomer, meldt zich in Zwitserland nog bij zijn nieuwe ploeggenoten. De Mexicaanse aanvaller (21) vliegt dinsdag naar Zürich, waar de Eindhovenaren een oefenwedstrijd spelen tegen Grasshoppers. Lozano pikt zo nog de laatste dag van het trainingskamp mee om kennis te maken met het elftal en de technische staf.

PSV-aankoop Hirving Lozano

PSV-aankoop Hirving Lozano

EPA

De na veel getouwtrek van Pachucha overgenomen buitenspeler had door zijn deelname aan de Confederations Cup wat langer vakantie. Hij werkte in Eindhoven een eerste (fysieke) training af onder leiding van inspanningsfysioloog Luc van Agt. Na zijn eerste dagen met de rest van de selectie wordt Lozano vrijdag officieel gepresenteerd. PSV gaat, gezien de belangstelling vanuit Mexico, uit van een mediaspektakel.

Jetro Willems, die voor ruim zes miljoen euro plus bonussen de overstap maakt naar Eintracht Frankfurt, werd maandag medisch gekeurd door de Bundesliga-club. De linksback wordt naar verwachting  dinsdag gepresenteerd en tekent een contract voor vier jaar.

Lees meer over

Door Van onze Telesportredactie