Sport/Voetbal
2892157
Voetbal

Zaakwaarnemer Mourinho komt in opstand tegen geruchten

José Mourinho

José Mourinho

De geruchten over een vertrek van manager José Mourinho bij Manchester United worden de laatste weken steeds hardnekkiger. Zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes voelde zich vrijdag daarom geroepen om te reageren.

José Mourinho

José Mourinho

Mourinho presteert teleurstellend met Manchester United en lijkt zijn frustratie daarover steeds minder de baas. Dat resulteerde al in enkele opmerkelijke incidenten. Zo maakte hij ruzie met sterspeler Paul Pogba, weigerde hij normaal te reageren op vragen vanuit de Engelse media, zocht hij ruzie met een Chelsea-assistent, zorgde hij met provocaties voor woede bij Juventus-fans en smeet hij vorige week een krat met bidons weg.

In Engelse media wordt daarom druk gespeculeerd over een nakend vertrek van de manager, maar volgens Mendes is daar niets van waar. „Er zijn geruchten geweest over een vertrek van Mourinho bij United, maar daar klopt niets van. José is gelukkig bij de club en de club is gelukkig met hem”, laat hij weten tegenover The Telegraph.

United staat na vijftien speelronden op de achtste plaats in de Premier League. De club is wel al zeker van een plaats in de knock-outfase van de Champions League.