302500
Sport

Sánchez meldt zich weer bij Ajax

Davinson Sánchez

Davinson Sánchez

Davinson Sánchez heeft zich dinsdag weer bij Ajax gemeld.

Davinson Sánchez

Davinson Sánchez

De Colombiaan trainde echter niet mee met zijn ploeggenoten. Ajax laat weten dat de verdediger binnen heeft getraind en vervolgens behandeld is aan een knie.

Sanchez heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Tottenham Hotspur. Ajax heeft echter nog geen akkoord bereikt met de nummer twee van vorig seizoen in Engeland. De club uit Amsterdam weigerde al een bod van 40 miljoen euro op de Colombiaan, die vorig jaar voor 5 miljoen euro overkwam van Atletico Nacional.

Ajax bereidt zich voor op het thuisduel van donderdag tegen het Noorse Rosenborg in de play-offs van de Europa League. Het is niet bekend of trainer Marcel Keizer dan weer een beroep op Sánchez kan doen als de centrale verdediger nog speler van Ajax is.

Sánchez ontbrak zaterdag tijdens de verloren eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo (1-2) omdat hij volgens coach Keizer niet gemotiveerd was. Hij meldde zich zondag wel weer op de training. De spelers van Ajax waren maandag vrij en werken woensdag een laatste training voor het eerste duel met de koploper van Noorwegen af.