Sport/Voetbal
3055932
Voetbal

’Bedrag voor Bergwijn zeker richting 30 miljoen euro’

Steven Bergwijn

Steven Bergwijn

Steven Bergwijn staat nadrukkelijk in de belangstelling van enkele Europese topclubs. PSV-watcher Erik van Haren gaat in de voetbalpodcast van De Telegraaf dieper in op de ontwikkelingen rond de aanvaller.

Steven Bergwijn

Steven Bergwijn

Het is in elk geval duidelijk dat PSV tijdens de lopende transferperiode, die eind deze maand afloopt, Bergwijn niet zal laten gaan. Er wordt ingezet op komende zomer. „De interesse voor Bergwijn wordt steeds concreter. Manchester United bekijkt hem al langer en dat geldt ook voor Inter. Zo zijn er nog wel wat meer kapers op de kust. Dat kan nog wel een kleine oorlog worden. Het bedrag voor hem gaat zeker richting de 30 miljoen euro en misschien moeten we nog wel daarboven kijken. ”

Chef voetbal Valentijn Driessen, die wekelijks aanschuift voor de voetbalpodcast, ziet Manchester United en Bergwijn als een goede match. „Het is een geweldige club. Ik denk dat ze allebei moeten willen. Als er zo’n bedrag wordt betaald, dan kom je ook binnen als een serieuze speler. Zijn type spel past ook wel in Engeland.”