Nieuws/Sport
317607
Sport

De Boer verliest wéér met Palace - Domper Amrabat

Crystal Palace Frank de Boer.

Crystal Palace Frank de Boer.

Het wil nog niet lukken voor Frank de Boer in de Premier League. Ook de derde wedstrijd van Crystal Palace eindigde in een nederlaag. Zaterdagmiddag bleek Swansea City in Londen met 0-2 te sterk.

Crystal Palace Frank de Boer.

Crystal Palace Frank de Boer.

Crystal Palace - Swansea City 0-2

De Boer had bij zijn nog puntloze ploeg een basisplaats ingeruimd voor Timothy Fosu-Mensah en Patrick van Aanholt. Bij Swansea speelden Mike van der Hoorn en Leroy Fer, Luciano Narsingh bleef op de bank. Tammy Abraham, met het eerste schot op doel van de wedstrijd, en Jordan Ayew tekenden net voor en net na rust voor de doelpunten. 

De Boer kon nog niet over de geblesseerde Jairo Riedewald beschikken en heeft nu twee weken de tijd om zijn team voor te bereiden op het volgende duel met Burnley. Volgens week ligt de Premier League stil wegens de vele interlands in de WK-kwalificatie.

Huddersfield Town - Southampton 0-0

Rajiv van La Parra stond in de basis bij Huddersfield en werd na 56 minuten gewisseld. Nieuweling Wesley Hoedt bleef op de bank bij Southampton.

Newcastle United - West Ham United 2-0

Joselu, Ciaran Clark en Aleksandar Mitrovic tekenden voor de doelpunten voor Newcastle United. De twee treffers waren goed voor de eerste drie punten van de promovendus. Siem de Jong ontbrak bij Newcastle. De aanvallende middenvelder hoopt snel zijn handtekening onder een contract bij Ajax te zetten.

Watford - Brighton & Hove Albion 0-0

Miguel Britos krijgt rood voor deze tackle.

Miguel Britos krijgt rood voor deze tackle.

Nordin Amrabat begon in de basis bij Watford, maar had de pech dat één van zijn ploeggenoten door het lint ging. Miguel Britos kreeg rood na een belachelijk tackle en Armabat werd vervolgens al binnen hethalf uur het slachtoffer van een tactische wissel. Bij Brighton stond oud-PSV'er Davy Pröpper opnieuw in de basis. De bezoekers pakten het eerste punt van het seizoen.