Nieuws/Sport
330312
Sport

Richarlison hoopt op eigen lied van Elton John

Richarlison

Richarlison

De Braziliaanse vleugelspits Richarlison verkoos deze zomer het Engelse Watford boven Ajax, en droomt nu over een speciaal voor hem geschreven nummer door de bekendste supporter van de club.

Richarlison

Richarlison

"Heurelho Gomes heeft gezegd dat Elton John vaak naar wedstrijden van Watford komt", aldus Richarlison tegenover Goal. "Hij houdt van de club, toch? Hij is een muzikant en heeft veel liefde voor Watford. Misschien schrijft hij wel speciaal een lied voor mij. Wie weet!”

De 20-jarige aanvaller, die met één overwinning en twee gelijke spelen na drie competitierondes nog altijd ongeslagen is met Watford, leeft in Engeland zijn droom. "Ik wilde altijd in de Premier League spelen. Het is één van de beste competities ter wereld en toen het aanbod uit Engeland kwam, hoefde ik geen twee keer na te denken."

Knuffel

Richarlison kwam in alle drie de competitieduels in actie, en maakte op bezoek bij Bournemouth (0-2) de openingstreffer. "Ik wil veel scoren en geschiedenis schrijven voor Watford", zegt de Braziliaan. "Ik hoop dat ik voorzitter Scott Duxbury snel kan ontmoeten. Ik wil hem graag een knuffel geven."