Sport/Voetbal
3310652
Voetbal

Sané meldt zich bij Duitsland in peperdure outfit

Leron Sané

Leron Sané

De spelers van Duitsland hebben zich inmiddels gemeld bij de nationale ploeg. De grote blikvanger was Manchester City-aanvaller Leroy Sané.

Leron Sané

Leron Sané

De Duitse linkspoot stond in de spotlights. Niet zozeer omdat hij Duitsland weer successen gaat bezorgen, maar wegens zijn kledingkeuze. Sané meldde zich bij de nationale ploeg in een outfit ter waarde van 25.000 euro.

De City-aanvaller droeg onder andere een unieke handbeschilderde bontjas, sneakers van Air Jordan een een rugzak van Louis Vuitton. De rugzak was maar liefst 18.000 euro waard.

Op Twitter deelde Sané dat hij met trots weer gearriveerd was bij de nationale ploeg. Terwijl hij schittert in zijn bijzondere outfit deelt hij nog wat handtekeningen uit.

Hoed-incident

De opkomst van Sané doet een beetje denken aan het hoed-incident van Memphis Depay. De aanvaller meldde zich in de zomer van 2015 bij Oranje en dat deed hij op zijn eigen manier. Met bijna 30 graden droeg Memphis een sjaal en een hoed. De hoed van Memphis kreeg via sociale media zijn eigen leven.