Sport/Voetbal
3512374
Voetbal

’Het ziet er goed uit voor Mazraoui’

Noussair Mazraoui

Noussair Mazraoui

Noussair Mazraoui kan dinsdagavond met Ajax de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League spelen. De rechtsback is hersteld van de enkelblessure die hij twee weken geleden in de return met Juventus opliep.

Noussair Mazraoui

Noussair Mazraoui

„Mazraoui heeft twee keer volledig getraind en doet zo ook weer mee”, zei Ten Hag even voor de training in het fonkelnieuwe stadion van de Spurs. „Het ziet er goed uit.”

Mazraoui werd de laatste duels uitstekend vervangen door Joël Veltman. Toch lijkt het erop dat de international van Marokko als basisspeler terugkeert in de formatie van Ajax. Ten Hag wilde zoals gebruikelijk zijn opstelling nog niet prijsgeven. „Ik ben alleen maar blij dat we weer over een fitte selectie beschikken”, zei de coach.

In de wekelijkse voetbalpodcast van De Telegraaf blikken chef voetbal Valentijn Driessen en Ajax-watcher Mike Verweij dit keer vanuit Londen samen met presentator Pim Sedee vooruit op de halve finale in de Champions League tussen Tottenham Hotspur en Ajax.