Sport/Voetbal
3530551
Voetbal

Willems ziet kansen voor behalen finale

Jetro Willems

Jetro Willems

FRANKFURT - Jetro Willems vindt dat zijn Eintracht Frankfurt, ondanks dat het thuis met 1-1 gelijkspeelde tegen Chelsea in de halve finale van de Euroap League, een goede kans maakt op het behalen van de finale.

Jetro Willems

Jetro Willems

,,Alles is mogelijk, de bal is rond”, aldus Willems tegen Fox Sports. ,,We hebben het goed gedaan, vooral op het begin. Volgende week gaan we weer verder kijken.”

Hij vervolgt: ,,Niemand had ook gedacht dat we met 2-0 van Benfica zouden gaan winnen. Voetbal is geloof. En als je er niet in gelooft, wordt het ook geen waarheid”, zegt hij cryptisch.

Sarri

Het gelijkspel leidde bij coach Maurizio Sarri van Chelsea tot gemengde gevoelens. ,,Ik ben heel blij met ons spel, maar niet heel erg tevreden over de uitslag'', liet de Italiaan weten. ,,Vooral in de tweede helft hebben we goed gespeeld. Al met al hadden we hier kunnen en moeten winnen. De kansen voor een tweede treffer hebben we gehad, maar 1-1 in een uitwedstrijd is geen slecht resultaat.''

Sarri wilde nog niet op een eventuele finaleplaats in de Europa League vooruitlopen. ,,We zullen volgende week donderdag tijdens de return goed moeten opletten. Dezelfde mentale instelling is nodig om het thuisduel tot een goed einde te brengen. Eintracht heeft een heel gevaarlijke ploeg. Zij spelen dynamisch en zeer agressief. Met name van Luka Jovic gaat veel dreiging uit'', zei Sarri over de Servische aanvaller, die het doelpunt van de thuisclub op zijn naam bracht.