Nieuws/Sport
35454
Sport

Bazoer: 'Hoop dat Blind weer aan mij gaat denken'

'Het is jammer dat ik op deze manier weg moest'

Riechedly Bazoer

Riechedly Bazoer

Hoewel Riechedly Bazoer naar eigen zeggen bij Ajax een zwaar half jaar beleefde, praat de kersverse speler van Vfl Wolfsburg met respect over zijn oude werkgever.  

Riechedly Bazoer

Riechedly Bazoer

Bazoer

Bazoer

"Ik verlaat Ajax met gemengde gevoelens. Vorig jaar heb ik onder Frank de Boer veel gespeeld, maar vervolgens kwam Bosz en zat ik voornamelijk op de bank. Ik ben echter vooral blij met de ontwikkeling die ik in die drie jaar heb kunnen doormaken. Nadat ik van PSV naar Ajax kwam, denk ik dat ik een betere speler ben geworden. Maar het is jammer dat ik op deze manier weg moest.” Met de nadruk op moest, voor zichzelf.

Bazoer tijdens de training.

Bazoer tijdens de training.

"Ik heb nog geen contact met de bondscoach (Danny Blind, red.) gehad, maar denk wel dat hij deze transfer zal toejuichen. Ik hoop dat hij weer aan me gaat denken als ik hier veel wedstrijden speel en ik weer word opgeroepen voor Oranje. Ik ga ervan uit dat ik hier wel mijn speelminuten zal krijgen, daar ga ik mijn stinkende best voor doen”, zegt hij nadat hij uitgebreid heeft geposeerd voor de foto’s en naar zijn tijdelijke onderkomen, The Ritz-Carlton-hotel, rijdt.

Lees hier het hele verhaal met Bazoer.