Sport/Voetbal
3551733
Voetbal

Klopp: ’Dit Liverpool stopt nooit’

Jurgen Klopp is vol ongeloof.

Jurgen Klopp is vol ongeloof.

LIVERPOOL - Jürgen Klopp keek tijdens zijn terugblik op de sensationele return tegen FC Barcelona in de halve finales van de Champions League even op zijn horloge.

Jurgen Klopp is vol ongeloof.

Jurgen Klopp is vol ongeloof.

„Het is tien over tien, de meeste kinderen liggen waarschijnlijk in bed. De jongens zijn ’fucking’ giganten, het is ongelooflijk”, stamelde de Duitser. „Sorry voor mijn woorden, geef me maar een boete als dat nodig is. Ik kom hier niet vandaan, maar ik kan niets beters verzinnen om dit te beschrijven.”

Liverpool leek kansloos na de forse nederlaag vorige week in Camp Nou (3-0). „Ik zei voor de wedstrijd tegen de jongens: eigenlijk is het onmogelijk. Maar omdat jullie het zijn, hebben we toch een kans”, aldus Klopp.

„Ik heb in mijn leven al heel veel voetbalwedstrijden gezien. Maar ik kan me niet veel van zulke wedstrijden herinneren. We speelden tegen misschien wel het beste team ter wereld. Daarvan winnen is al heel moeilijk, laat staan winnen zonder een doelpunt tegen te mogen krijgen. De jongens hebben geweldig verdedigd. Iedereen op Anfield, ook onze tegenstanders, weten: dit Liverpool stopt nooit. Dit Liverpool geeft nooit op. Dit Liverpool geeft altijd alles.”