Nieuws/Sport
3654
Sport

Zlatan belooft: 'De volgende keer doe ik het beter'

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic besefte na de 0-0 tegen Liverpool dat hij de Manchester United-supporters had teleurgesteld. Met name met een flinke kopkans tien minuten na rust had de Zweedse spits meer moeten doen, zo vertelde hij.

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic

"Het was moeilijk", zei hij over de mogelijkheid na de voorzet van Paul Pogba. "Ik moest achter de bal aan in plaats van dat ik hem aan kon vallen. Maar ik had hem in elk geval op doel moeten krijgen. In de volgende wedstrijd zal ik het beter doen."

"Ik denk dat het een goede wedstrijd was", aldus Ibrahimovic. "Maar ook een moeilijke wedstrijd. Liverpool is thuis ongeslagen tegen de topteams en ik denk dat dit een goed resultaat is. In de tweede helft kregen zij meer kansen, maar we werkten wel hard en komen er wel."

David de Gea bleek voor de thuisclub de grote sta-in-de-weg. "Hij heeft geweldige reddingen verricht", vond zijn Zweedse ploeggenoot. "Daarom is hij een topkeeper. Dat heb je nodig en hij speelde geweldig."

United staat nu zevende en heeft na acht wedstrijden al vijf punten achterstand op Manchester City. "Maar het seizoen is lang", wist Zlatan. "Ik zie veel ploegen punten verliezen en er kan elke week iets anders gebeuren. We moeten de wedstrijden winnen die we moeten winnen en bovenin meedraaien. We strijden en pakken punten. Er moet nog een klik komen en dan wordt het makkelijker."