Nieuws/Sport
378677
Sport

Braziliaan ploeggenoot Janmaat bij Watford

PSV grijpt naast Kenedy

PSV grijpt naast Robert Kenedy.

PSV grijpt naast Robert Kenedy.

PSV heeft naast de Braziliaan Robert Kenedy gegrepen. De multifunctionele speler wordt door Chelsea verhuurd aan Watford.

PSV grijpt naast Robert Kenedy.

PSV grijpt naast Robert Kenedy.

PSV zat al een tijdje in de wachtkamer voor Kenedy, omdat Chelsea de voorkeur had om de Braziliaan binnen Engeland te verhuren. De Eindhovense club koesterde (met de transferdeadline in zicht) nog altijd de hoop dat Kenedy de selectie van Phillip Cocu kon versterken, maar die mogelijkheid is nu verkeken. Kenedy wordt bij Watford ploeggenoot van Daryl Janmaat, die vorige week de overstap naar de nummer 18 van de Premier League maakte.

Locadia niet vervangen

Hoewel spits Jürgen Locadia nu twee maanden is uitgeschakeld, gaat PSV niet de markt op voor een vervanger. Volgens Cocu zijn er binnen de huidige selectie voldoende alternatieven om het wegvallen van Locadia op te vangen.

Cocu kan naast Luuk de Jong ook Siem de Jong en Steven Bergwijn in de punt van de aanval laten spelen, terwijl naast Bergwijn ook Luciano Narsingh, Gaston Pereiro, Oleksandr Zinchenko en Florian Jozefzoon op de flank kunnen spelen.

Bekijk ook de uitslagen, karakteristieken en stand in de eredivisie.