Nieuws/Sport
378984
Sport

Doneer en maak kans op gratis KLM-vluchten naar Europese bestemming

Wouters kiest eigen weg richting wereldtop

Het doel van de beachvolleybalster is duidelijk. Wouters wil de beste beachvolleybalster ter wereld worden en daarvoor stelt ze alles in het werk. Ze stapte zelfs na vier jaar uit Beachvolleybal Team Nederland. Niet dat ze geen aansluiting kon vinden binnen de nationale selectie, maar ze wil ontdekken of ze in het buitenland sneller kan groeien.

Wouters: ,,Ik heb het idee dat ik met volledig op mij persoonlijk gerichte trainingen sneller kan groeien. Ik train daarom nu al in Rotterdam onder leiding van Richard de Kogel en het plan is om van de winter twee keer naar Brazilië af te reizen. Het beste beachvolleyballand van de wereld, met ook de beste trainers.”

Wouters is ervan overtuigd dat haar aanpak het verschil kan maken en daarom stelt ze alles in het werk om het te realiseren. Alleen kost dit wel veel geld, vandaar dat ze een crowdfundcampagne is gestart op talentboek.nl.

Met uw donatie aan Wouters maakt u kans op één van de vele prijzen uit het Telesport Talent Prijzenpakket. Zoals twee KLM economy class tickets naar een Europese bestemming van uw eigen keuze.

Ook is Wouters bereid zelf tegenprestaties te leveren, zoals een clinic, een gesigneerde beachtop of foto. Daarnaast is het ook mogelijk haar structureel te ondersteunen. Neem hiervoor ook contact op met Talentboek.

Wilt u Wouters blijven volgen? Dat kan via haar Facebook atletenpagina; te vinden onder Julia Wouters Beachvolleyball.

Ga om Julia Wouters te ondersteunen naar talentboek.nl, klik op Talenten en vul dan haar naam in het zoekveld in.