Nieuws/Sport
384771
Sport

Paul Pogba: 'Het was er tijd voor'

Paul Pogba

Paul Pogba

Paul Pogba maakt voor een slordige 105 miljoen euro de overstap van Juventus naar Manchester United en is zeer verguld met zijn transfer. Eerder speelde de 23-jarige Fransman in het seizoen 2011-2012 al voor The Mancunians.

Paul Pogba

Paul Pogba

"Ik ben blij om weer speler van United te zijn", reageerde Pogba. "De club heeft altijd een speciale plaats in mijn hart gehouden. Ik kijk uit naar de samenwerking met trainer José Mourinho. Juventus is een fantastische club waar ik mooie herinneringen aan bewaar. Maar het was tijd om terug te keren naar United. Dit is de juiste club voor mij om alles te bereiken wat ik wil."

Mourinho ook tevreden

Trainer Mourinho was blij dat de komst van Pogba eindelijk geregeld is. "Paul is een van de beste spelers van de wereld en zal een belangrijk onderdeel worden van ons team voor de toekomst. Hij is snel, sterk en leest het spel beter dan spelers die veel ouder zijn dan hij. Hij is pas 23 jaar en zal zich blijven verbeteren. Hij heeft de kans om het hart van de club te worden voor de komende tien jaar en daarna."