Sport/Voetbal
405601687
Voetbal

’Man of the Match’ Jeroen Zoet handhaaft zich met Spezia in Serie A

Jeroen Zoet

Jeroen Zoet

SPEZIA - Jeroen Zoet (30) kende geen makkelijk seizoen bij Spezia, maar de voormalige PSV-doelman heeft zich zaterdagmiddag uitstekend laten gelden. In de degradatiekraker tegen Torino won hij als basisspeler met 4-1 én werd hij verkozen tot ’Man of the Match’. Om het feest compleet te maken: Spezia handhaafde zich door het resultaat in de Serie A.

Jeroen Zoet

Jeroen Zoet

Zoet kende een aantal sterke duels als basisspeler, nadat hij terugkeerde van een liesblessure, maar toch besloot trainer Vincenzo Italiano hem te passeren. In de belangrijke pot tegen Torino besloot hij om Zoet toch weer op te stellen en hij werd niet teleurgesteld.

De voormalig PSV-sluitpost kende een uitstekende middag in het doel van de Italiaanse club en werd niet zonder reden verkozen tot ’man of the match’. Met nog een wedstrijd te spelen is Spezia veilig en zijn de club en Zoet verzekerd van nog een jaar topvoetbal in de Serie A.

Zoet, die niet is geselecteerd door bondscoach Frank de Boer in de voorselectie van Oranje voor het EK, liep op de tweede speeldag van de Serie A een zware liesblessure op.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo