Sport/Voetbal
429041813
Voetbal

Podcast met Valentijn Driessen en Mike Verweij

‘Erik ten Hag gecharmeerd van Feyenoord-doelwit’

Als er geen groot voetbalnieuws meer komt, is dit de laatste voetbalpodcast Kick-off van 2021. Uiteraard met chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee.

De balans kan worden opgemaakt, hoe staan de topclubs ervoor nu de eerste seizoenshelft erop zit? En wat zijn de transferdoelen? Het wordt in Kick-off besproken.

Luister de voetbalpodcast Kick-off hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify:

Verweij heeft weer een update over Ajax-doelwitten Brian Brobbey en Steven Bergwijn, en vertelt over een andere speler waar coach Erik ten Hag van gecharmeerd is.

Feyenoord hoopt zich ook te versterken, maar PSV houdt zich vermoedelijk gedeisd op de transfermarkt. Opmerkelijk, vindt Driessen, die Luuk de Jong een logische aanwinst zou vinden.

Er zijn wisselingen op komst als het om de eredivisie-trainers gaat. Zo staat René Hake onder grote druk bij FC Utrecht, en Kees van Wonderen vertrekt sowieso aan het einde van het seizoen bij Go Ahead Eagles. Driessen en Verweij schijnen hun licht over alle ontwikkelingen.

Verder in Kick-off: de knappe prestatie van Denzel Dumfries bij Inter, en de film over Louis van Gaal.