Nieuws/Sport
4679
Sport

Mourinho rept over 'ramp'

Manchester United-manager José Mourinho.

Manchester United-manager José Mourinho.

José Mourinho maakt als trainer een moeilijke tijd door bij Manchester United, maar ook privé gezien gaat het de Portugees momenteel niet bepaald voor de wind. "Het is een ramp", aldus The Special One, die sinds zijn komst deze zomer moederziel alleen in een hotel bivakkeert. 

Manchester United-manager José Mourinho.

Manchester United-manager José Mourinho.

Mourinho hekelt met name de paparazzi, die hem elke dag massaal opwachten. "Voor het hotel en mijn kledingsponsor is het fantastisch. Iedereen weet de naam van het hotel en iedereen kent telkens de nieuwste kledinglijn. Maar voor mij is het verschrikkelijk. Ik wil soms een stukje lopen of ergens wat eten, maar dat kan gewoon niet."

Een huis kopen brengt echter ook problemen met zich mee. "Ik zou misschien wel een appartement willen kopen, eentje met een afgesloten gang naar de garage, maar het lastige is: ik kan niet koken", aldus Mourinho in gesprek met Sky Sports.

Familie

De manager, die met Manchester United ondanks de komst van Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba slechts de zevende plaats in de Premier League bezet, mist bovendien zijn familie. "Mijn kinderen zijn 19 en 16 en leiden een stabiel leven in Londen. School, voetbal, vrienden. Ze kunnen me niet meer volgen zoals vroeger. En dus leven we als familie nu anders dan vroeger."