Nieuws/Sport
4709
Sport

Zlatan weet wel raad met de City-fans die hij tegenkomt

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic

Hoewel zijn eerste maanden bij Manchester United niet zijn geworden wat er van werd verwacht, heeft Zlatan Ibrahimovic nog altijd grote plannen. Te beginnen vanavond als United het in de League Cup opneemt tegen stadsgenoot City.

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic

"In de vorige wedstrijd tegen City ging het niet goed, we verloren", aldus Zlatan tegen United Review. "Maar laten we deze wedstrijd winnen en doorgaan in de beker. Zij hebben goede spelers, ze weten wat ze doen en wat ze moeten doen. Maar dat weten wij ook. Het is leuk om tegen zulke goede spelers te spelen, omdat dat de wedstrijden zijn waarin je het beste uit jezelf kunt halen."

"Het is een wedstrijd tussen twee rivalen uit dezelfde stad, de één is lichtblauw, de ander rood. Je wilt natuurlijk altijd de baas van de stad zijn. Ik heb zelf veel ervaring met zulke wedstrijden. Overal in Europa heb ik ze gespeeld, wedstrijden in het heetst van de strijd. Ik heb veel van die wedstrijden gewonnen en laten we hopen dat dat vanavond weer gebeurt."

Op de vraag of hij in Manchester weleens City-fans tegen het lijf liep, reageerde de oud-Ajacied lachend met: "Daar heb ik er heel veel van gezien, maar ze zijn meteen voor United als ze mij hebben ontmoet."