47633
Voetbal

'God leidt mij, hij heeft een plan met mij'

Depay trots na debuut voor Lyon

Memphis met het shirt van zijn nieuwe werkgever

Memphis met het shirt van zijn nieuwe werkgever

Memphis Depay deed zondag als invaller elf minuten mee met Olympique Lyon, zijn nieuwe werkgever. De aanvaller tekende vorige week voor 4,5 jaar bij de Franse topclub. Dit nadat zijn avontuur bij Manchester United op een teleurstelling was uitgelopen.

Memphis met het shirt van zijn nieuwe werkgever

Memphis met het shirt van zijn nieuwe werkgever

"Ik ben erg trots dat ik mijn debuut voor Lyon heb kunnen maken", sprak Depay na de wedstrijd op social media. "Dat ik mocht invallen voor deze mooie club deed me goed. Ik wil iedereen bedanken voor het warme welkom."

Voor de wedstrijd liet Depay al weten erg dankbaar te zijn voor de kans in Lyon. "Ik wil de mensen laten zien hoeveel kwaliteit ik heb", sprak hij op Instagram. "Ik ben dankbaar voor mijn tijd in Manchester, voor alles wat ik daar heb geleerd. Ik sta nu voor een nieuwe stap in mijn carrière. Ik heb er veel vertrouwen in, denk er niet te veel over na."

'God leidt mij'

"God leidt mij", vertelde Depay verder. "Waar ik ook ga. Dat zal er altijd voor zorgen dat het goed gaat komen. Hij daar boven, heeft een plan met mij en daarom voel ik me gezegend."

Lyon won zondag met 3-1 van Olympique Marseille in de Ligue 1. De nieuwe ploeg van Depay staat nu op de vierde plek in de Franse competitie.