Sport/Voetbal
492316309
Voetbal

Diario Sport ziet Nederlander in januari naar Barcelona verkassen

’Barcelona akkoord over winterse transfer Memphis Depay’

Memphis Depay

Memphis Depay

Van een transfer naar FC Barcelona kwam het deze zomer niet, maar Memphis Depay lijkt alsnog te gaan verkassen naar Camp Nou, tijdens de volgende transferperiode in januari.

Memphis Depay

Memphis Depay

Met dat nieuws pakt Diario Sport vrijdagmorgen groot uit. ’Fichaje Depay’, luidt de kop van de Spaanse sportkrant. Vrij vertaald: akkoord tussen Barcelona en Depay.

De transfer van Depay, van Lyon naar Barcelona, ketste deze zomer af. Mede omdat de club van trainer Ronald Koeman geen budget had. De Spaanse voetbalbond ging voor de transfer liggen, met als eis dat Barça eerst een aantal spelers moet verkopen, tot grote teleurstelling van Depay.

De spits van Oranje kan echter opgelucht ademhalen. Volgens Diario Sport heeft Barcelona namelijk al ingestemd met de komst van Depay in januari, als de winterse transferperiode open gaat. De club moet dan nog wel het een en ander ondernemen om genoeg salarisruimte te creëren, maar een akkoord zou al op tafel liggen.

Ousmane Dembélé en Martin Braithwaite staan bovenaan de nominatielijst om de club te verlaten. Volgens het Spaanse medium doet Barcelona er alles aan om de twee aanvallers aankomende transferperiode te slijten, om alsnog Depay naar Catalonië te kunnen halen.

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd