Nieuws/Sport
51751
Sport

UPDATE - Braziliaanse media melden akkoord met Sao Paulo

Ajax mag hopen op Neres

David Neres in actie voor Brazilië onder-20.

David Neres in actie voor Brazilië onder-20.

Ajax kreeg maandag aanvankelijk nee te horen na een nieuw bod (15 miljoen euro) op Sao Paulo-aanvaller David Neres, maar Braziliaanse media meldden dat de Braziliaanse club 's avonds toch akkoord is gegaan met een aanbieding uit Amsterdam.  

David Neres in actie voor Brazilië onder-20.

David Neres in actie voor Brazilië onder-20.

De Braziliaanse club heeft een schuld van om en nabij de 19 miljoen euro en leken te willen wachten op een nieuw en hoger bod om direct en volledig uit de problemen te komen. Sao Paulo heeft honderd procent van de transferrechten van Neres in het bezit en heeft dus alle macht in handen.

Transfermarkt

Neres is op dit moment in Ecuador voor het Zuid-Amerikaans kampioenschap onder-20. De transfer wordt dus sowieso een race tegen de klok voor Ajax, dat de aanvaller - met hulp van de Braziliaanse bondsarts - al wel schijnt te hebben gekeurd. De transfermarkt sluit dinsdag om 00:00 uur.

El Ghazi

Marc Overmars is vanwege de transfer van Anwar El Ghazi naar OSC Lille hard op zoek naar een nieuwe buitenspeler. Peter Bosz heeft momenteel alleen Amin Younes, Bertrand Traoré (nog afwezig vanwege Africa Cup), Vaclav Cerny (rugblessure) en Justin Kluivert in zijn selectie.