Nieuws/Sport
5611
Sport

Wat is het mooiste sportsucces van oktober?

Publieksprijs: stem nu!

Telesport Publieksprijs van de maand oktober.

Telesport Publieksprijs van de maand oktober.

Ook in oktober waren sterke Nederlandse sportprestaties niet van de lucht. Voor de Telesport Publieksprijs zijn er deze keer vijf kandidaten genomineerd, die allemaal minstens één gouden medaille veroverden.  

Telesport Publieksprijs van de maand oktober.

Telesport Publieksprijs van de maand oktober.

Breng hier uw stem uit op de Telesport Publieksprijs van oktober.

Kirsten Wild blonk met twee keer goud uit bij de EK baanwielrennen. Darter Michael van Gerwen voegde ook een Europese titel toe aan zijn palmares en triomfeerde eerder in de maand bij de World Grand Prix. Golfster Anne van Dam won in China voor het eerst een toernooi in het kader de Europese Tour. Thalita de Jong toonde zich bij de EK veldrijden een klasse apart, terwijl de Nederlandse korfbalploeg niet geheel verrassend de Europese titel prolongeerde. 

De winnaar van deze Publieksprijs ontvangt van Corendon Vliegvakanties een geheel verzorgde vakantie voor twee personen in Europa. Het deelnemende publiek, dat via telesport.nl kan stemmen, maakt kans op een gratis overnachting in het luxueuze Corendon Vitality Hotel in Amsterdam. Wilt u kans maken op deze prijs? Breng hier uw stem uit en stuur een mailtje met uw gegevens naar telesport@telegraaf.nl.

Aan het einde van het jaar mag het publiek uit de 12 maandwinnaars de meest aansprekende sporter van 2016 kiezen.