Podcastprogramma

De Rechtse Directe

Robin van Roosmalen emotioneel na afscheid: 'Ik wil rust'

De eerste aflevering van de nieuwe vechtsportpodcast van De Telegraaf: De Rechtse Directe. Presentator Wilson Boldewijn en verslaggever Lars van Soest ontvangen zevenvoudig Glory-kickbokskampioen Robin van Roosmalen, die bij een vreselijk auto-ongeluk zijn zusje verloor en zelf zwaargewond raakte. Na een weg vol fysieke en mentale tegenslagen besloot hij recent om te stoppen met vechten. „Ik wil rust en gelukkig zijn”, aldus een emotionele Van Roosmalen (32). Ook worden de aankomende Glory- en UFC-events besproken.

De podcast De Rechtse Directe is ook te beluisteren via Apple Podcasts en Spotify.

Stefan Struve: ‘Conor McGregor nooit meer op oude niveau’

Een bomvolle nieuwe aflevering van De Rechtse Directe met dit keer voormalig UFC-vechter Stefan Struve (2,12 meter!) als gast. Met presentator Wilson Boldewijn en verslaggever Lars van Soest praat ‘The Skyscraper’ over de laatste spraakmakende UFC-events en wordt met de trainers van Badr Hari en Alistair Overeem vooruitgeblikt op Glory Collision4. Ook worden de afscheidspartij van Melvin Manhoef en het relletje tussen Rico Verhoeven en Remy Bonjasky besproken. „Rico is vaak té goed, maar is dat dan zijn schuld?”

De podcast De Rechtse Directe is ook te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

Thom Harinck over 50 jaar Chakuriki: 'Veel op spel voor Badr'

Thom Harinck, een van de godfathers van de Nederlandse vechtsport, viert in september het 50-jarige bestaan van zijn wereldberoemde Chakuriki-stijl. In de nieuwste aflevering van de podcast De Rechtse Directe nemen vechtsportverslaggever Lars van Soest en presentator Wilson Boldewijn met Harinck zijn bewogen verleden door. ,,Het was alsof Ajax, Feyenoord en PSV bij elkaar in één stad zaten, maar dan intenser.” Ook wordt het laatste nieuws besproken. Aan bod komen UFC-debutant Jarno Errens, One FC-dubbelkampioen Reinier de Ridder en het laatste Glory-gerucht.

De podcast De Rechtse Directe is ook te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

Ernesto Hoost: 'Niemand kan Rico verslaan’

Oud-kickbokser Ernesto Hoost, oftewel Mister Perfect, signaleert dat veel zwaargewichten tegenwoordig moeite hebben om een wedstrijd uit te vechten. De viervoudig K-1-kampioen denkt dat de vechters van vroeger sterker waren, al ziet hij Rico Verhoeven als uitzondering. In een nieuwe aflevering van de podcast De Rechtse Directe bespreekt Hoost samen met vechtsportverslaggever Lars van Soest en presentator Wilson Boldewijn het laatste nieuws en vertelt hij hoe blij het hem maakt dat de vechtsport steeds meer voor vol wordt aangezien. Ook bespreken de heren de Glory- en UFC-gevechten van afgelopen weekeinde.

De podcast De Rechtse Directe is ook te beluisteren via Apple Podcasts en Spotify.