Nieuws/Sport
61296
Sport

Wenger: 'Er was geen incident in de kleedkamer'

Arsene Wenger

Arsene Wenger

Hoewel Engelse media anders beweerden, stelt Arsenal-trainer Arsene Wenger dat er geen opstootje in de kleedkamer van zijn ploeg was na de 5-1 nederlaag tegen Bayern München.

Arsene Wenger

Arsene Wenger

"Er is geen incident geweest", zei Wenger vrijdagmorgen op zijn persconferentie. "Er was alleen maar teleurstelling. Verder was er niets."

De Fransman staat al meer dan 20 jaar aan het roer bij Arsenal en na de nederlaag in München klonk onder de fans en de analytici de roep om een vertrek steeds luider. Wenger stelde in maart of april te beslissen of hij door wil gaan in Londen. Als hij vertrekt, betekent dat niet het einde van zijn trainersloopbaan. De 67-jarige coach wil sowieso door: "Wat er ook gebeurt, ik zal volgend seizoen weer trainer zijn. Hier of ergens anders, dat is een zekerheid."

Zich druk maken over alle kritiek doet hij naar eigen zeggen niet: "Dat ben ik wel gewend. Ik heb een functie waar iedereen een mening over heeft en dat mag. Het gaat er om dat ik het juiste doe. Ook als ik zou vertrekken, wint Arsenal niet elke wedstrijd. Maar het gaat niet om mij, het gaat om Arsenal Football Club. Het gaat er om dat de club in goede handen is. Ik geef om de club."