Nieuws/Sport
61903
Sport

’Mijn broers samen op het veld, onvergetelijk’

Florentin (l.) en Paul Pogba.

Florentin (l.) en Paul Pogba.

De Pogba-derby tussen zijn broers Paul (Manchester United) en Florentin (Saint-Etienne) voor de Europa League op Old Trafford (3-0), raakte Mathias en zijn familie tot in elke vezel. "Het was heel, héél speciaal”, straalt Mathias, met de tot één shirt vervaardigde tricots van Manchester United en Saint-Etienne (de vriendin van broer Florentin had twee halve shirts voor Mathias en moeder Yeo aan elkaar gemaakt) nog in zijn hand.

Florentin (l.) en Paul Pogba.

Florentin (l.) en Paul Pogba.

Het is waar de broers vroeger van droomden. Na afloop zocht Paul nadrukkelijk naar broer Florentin, die even daarvoor met kramp de strijd had moeten staken.

"Dat was emotioneel en voor mij het mooiste moment. Het was al zo bijzonder om ze samen het veld te zien opkomen en zelfs met elkaar te zien praten. Dit gaan we nooit vergeten. Het was een perfecte dag voor de hele familie die hiervoor bij elkaar was gekomen”, zegt Mathias, die gisterochtend de eerste vlucht uit Manchester nam om weer op tijd terug te zijn in Rotterdam. Om 10.00 uur stond hij weer op het veld van Het Kasteel.

Lees hier het hele verhaal over Mathias Pogba en zijn familie in de PREMIUM-editie van Telesport