Sport/Voetbal
643269363
Voetbal

Voetbalpodcast Kick-off met Valentijn Driessen

John van Loen onthult: 'ADO-fan zetten mes op mijn keel'

Weer een nieuwe voetbalpodcast Kick-off met chef voetbal Valentijn Driessen, oud-voetballer John van Loen en presentator Pim Sedee.

Luister de voetbalpodcast Kick-off hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify:

Van Loen is te gast om te praten over zijn nieuwe biografie: Over de rooie. De oud-voetballer van onder andere Ajax en Feyenoord vertelt over zijn bijzondere relatie met Louis van Gaal als coach van Ajax: „We lagen altijd in een deuk als Louis van Gaal ging oreren, maar we realiseerden ons wel dat wat hij zei wel werkte.”

Driessen en Van Loen bespreken ook de teleurstellende wedstrijd van Oranje tegen Montenegro (2-2). Ze snappen niks van de weggegeven wedstrijd van Oranje. Volgens Driessen miste de communicatie op het veld, Van Loen vond het meer een kwestie van concentratie. Hij merkt ook op dat Memphis Depay eigenlijk geen echte centrumspits is: „Ik zie Depay liever vanaf de zijkant komen.”

Verder bespreekt Van Loen zijn kleurrijke voetbalcarrière en blikken de heren vooruit op de allesbeslissende wedstrijd tegen Noorwegen.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop