Sport/Voetbal
663443504
Voetbal

Mark van Bommel tekent voor twee jaar bij Antwerp

Mark van Bommel

Mark van Bommel

Mark van Bommel wordt definitief de nieuwe trainer van Antwerp. De oud-coach van PSV en VfL Wolfsburg tekent een contract voor twee jaar bij de club waar Marc Overmars technisch directeur is.

Mark van Bommel

Mark van Bommel

Van Bommel (45) heeft een mondeling akkoord bereikt met zijn nieuwe werkgever, waar hij Brian Priske gaat opvolgen. Antwerp speelt zondag nog tegen Union, maar zeker is al dat de ploeg als vierde eindigt in de Belgische kampioensronde. Daardoor speelt het komende zomer in de tweede voorronde van de Conference League.

Hoe de technische staf er verder uit gaat zien, is nog niet bekend. Eerder kwam al wel naar buiten dat Andries Ulderink een van de assistent-trainers zal worden, nadat hij zijn contract bij FC Twente inleverde.

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.

De ambities van de oudste profclub van België zijn enorm. Antwerp is in handen van Paul Gheysens, een van de allerrijkste Belgen, en wil de top aanvallen. De afgelopen drie jaar werd Club Brugge kampioen. Voor Van Bommel wordt het zijn derde klus als hoofdtrainer.

Bekijk hier het programma en de stand in de Belgische kampioenspoule

Luister de voetbalpodcast Kick-off hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify: