Sport/Voetbal
700675484
Voetbal

La Gazzetta dello Sport duikt in soap rond Sampdoria-speler

Italiaanse media over verdwenen Mohamed Ihattaren: ’Een spook in Utrecht’

Het blijft onrustig rond Mohamed Ihattaren.

Het blijft onrustig rond Mohamed Ihattaren.

Sampdoria kan maar niet in contact komen met de in Nederland verblijvende Mohamed Ihattaren. Dat meldt La Gazzetta dello Sport.

Het blijft onrustig rond Mohamed Ihattaren.

Het blijft onrustig rond Mohamed Ihattaren.

Ihattaren houdt zich volgens de Italiaanse sportkrant oostindisch doof voor alle pogingen vanuit Genua om contact te leggen. Zelfs de telefoontjes van voorzitter Massimo Ferrero zouden worden genegeerd door de oud-speler van PSV, die naar verluidt niet meer terug zou willen keren naar Italië.

Ihattaren werd afgelopen zomer gekocht door Juventus, dat 1,9 miljoen euro betaalde aan PSV en het talent verhuurde aan Sampdoria.

De 19-jarige Utrechter keerde vorige week om privé-redenen terug naar Nederland en is sindsdien van de radar verdwenen. ’Letterlijk verdwenen’, schrijft La Gazzetta, dat het over ’een spook in Utrecht’ heeft.

Ihattaren heeft nog geen duel gespeeld voor het laaggeklasseerde Sampdoria. De Utrechter kwam met overgewicht aan in Genua en was eindelijk fysiek goed genoeg om zijn debuut te gaan maken. Op 12 september zat hij op de bank tegen Inter (2-2). Maar door de terugkeer van Ihattaren naar Nederland is het nog niet tot een debuut gekomen en daar lijkt het ook niet meer van te komen. Ook bij Sampdoria worden vraagtekens gezet bij de instelling van Ihattaren. Vanuit Italië komen verhalen, dat de speler frequente reisde naar de Côte d’Azur en Milaan om vrienden te bezoeken.