Sport/Voetbal
72189736
Voetbal

’Neymar test positief op corona’

Neymar

Neymar

Drie spelers van Paris Saint-Germain hebben positief getest op het coronavirus. Volgens de gezaghebbende sportkrant L’Equipe behoort vedette Neymar tot een van de positief geteste spelers.

Neymar

Neymar

PSG meldde maandag al dat twee spelers terug waren gekomen van vakantie met symptomen. Volgens Franse media zou het gaan om de Argentijnen Angel Di Maria en Leandro Paredes, die hun vakantie gezamenlijk op Ibiza hadden gevierd.

De Franse voetbalkampioen maakte woensdag bekend dat de drie geheel volgens de protocollen voorlopig in afzondering gaan. Alle overige selectieleden en staf van de club worden binnen enkele dagen uit voorzorg nog een keer getest.

De richtlijnen in Frankrijk schrijven voor dat bij vier positieve gevallen binnen de selectie er niet meer mag worden getraind en wedstrijden moeten worden uitgesteld.

Het seizoen in Frankrijk is inmiddels weer begonnen, maar PSG komt pas volgende week voor het eerst in actie.

Shirtje ruilen

Onlangs verloor PSG nog de finale van de Champions League van Bayern München. Na de halve finale tegen RB Leipzig kwam Neymar in opspraak nadat hij tegen de coronaprotocolen van de UEFA in, zijn shirtje had geruild met een tegenstander.

na de