Sport/Voetbal
730834967
Voetbal

’PSG wil Modric en Vinicius betrekken in Neymar-deal’

Vertrekt Neymar deze zomer bij PSG?

Vertrekt Neymar deze zomer bij PSG?

Zolang de transfermarkt nog open is, wordt er volop gespeculeerd en Neymar speelt daar een hoofdrol in. De onderhandelingen tussen Paris Saint-Germain en Barcelona lopen stroef. Mochten de clubs er niet uitkomen, dan lijkt Real Madrid een mogelijke uitkomst te kunnen bieden.

Vertrekt Neymar deze zomer bij PSG?

Vertrekt Neymar deze zomer bij PSG?

Neymar maakte er deze zomer geen geheim van te willen vertrekken bij PSG. Een terugkeer naar het oude nest FC Barcelona leek het meest voor de hand te liggen, maar de clubs komen er vooralsnog niet uit.

Mogelijk probeert Real Madrid zijn grote concurrent uit de Catalaanse hoofdstad af te troeven, zo meldt Marca. Daar staat natuurlijk wel wat tegenover. De Parijzenaren hebben hun ogen gericht op Luka Modric en Vinicius Junior, die dan de omgekeerde weg moeten bewandelen.

PSG heeft zich nog niet officieel gemeld bij Real. De interesse van Leonardo - directeur voetbalzaken van PSG - in een deal met de Madrilenen, mocht die met Barcelona niet doorgaan, is wel zeker.

De Koninklijke heeft echter geen oor naar een vertrek van zijn eigen Braziliaanse vleugelflitser. Real Madrid gelooft namelijk dat Vinicius in de toekomst een van zijn belangrijke steunpilaren kan worden.

Mocht Vinicius echt niet haalbaar zijn voor de Franse kampioen, dan richt PSG zijn vizier - naast de Kroatische Ballon d’Or-winnaar - op Casemiro. James Rodriguez en Gareth Bale, die al maanden worden gelinkt aan een vertrek uit Madrid, staan niet op de shortlist van PSG.