Sport/Voetbal
73324748
Voetbal

Bij Vitesse vertrokken Slutsky neemt zichzelf wéér op de hak

Leonid Slutsky

Leonid Slutsky

AMSTERDAM - Leonid Slutsky, die anderhalve week geleden opstapte als trainer van Vitesse, heeft opnieuw van zich doen spreken op sociale media...

Leonid Slutsky

Leonid Slutsky

De Russische coach plaatste maandag op zijn Instagram-account een filmpje van een schoonspringer die na prachtige salto’s en schroeven in de lucht keihard op het ijs terecht komt. „Mijn seizoen 2019/2020 bij Vitesse in samenvatting”, plaatste Slutsky als commentaar bij het filmpje. De trainer verwijst daarbij naar zijn fenomenale start van het seizoen met de Arnhemmers, die vervolgens vijf competitiewedstrijden op rij verloren.

Bekijk hier het filmpje op het Instagram-account van Slutsky

Na die laatste nederlaag, bij SC Heerenveen, pakte Slutsky zijn biezen. Met interim-trainer Joseph Oosting aan het roer doorbrak Vitesse afgelopen zondag die negatieve serie, door gelijk te spelen tegen Feyenoord. Slutsky deed wel vaker van zich spreken op sociale media. Zo plaatste hij begin dit seizoen een filmpje van zichzelf bij een concert van P!nk en nam hij zichzelf op de hak door een foto te plaatsen van zichzelf waarop hij via een filter twintig jaar ouder was gemaakt.

Leonid Slutsky ziet zichzelf weinig veranderen in twintig jaar.

Leonid Slutsky ziet zichzelf weinig veranderen in twintig jaar.

„Gelukkig verander ik de komende twintig jaar niet”, schreef Slutsky daarbij. Ook kreeg hij de lachers op zijn hand toen Vitesse-speler Matus Bero via zijn Instagram-account zich na een slechte wedstrijd bij Willem II excuseerde. „Niet mijn beste wedstrijd, maar gelukkig hebben we gewonnen.” Daarop reageerde zijn (toenmalige) coach met: „Mee eens.”

Leonid Slutsky is het helemaal eens met de woorden van Matus Bero.

Leonid Slutsky is het helemaal eens met de woorden van Matus Bero.