Sport/Voetbal
766307163
Voetbal

Trainer vol vertrouwen dat Manchester United nog versterkt wordt

Ten Hag trekt rookgordijn op rond Ronaldo: ’Dat houd ik voor me’

Erik ten Hag heeft er vertrouwen in dat Manchester United de komende weken nog wordt versterkt. De van Ajax overgekomen trainer kende een slechte start en verloor zijn eerste Premier League-wedstrijd, met 2-1 tegen Brighton & Hove Albion.

„Ik ben ervan overtuigd dat we nog een betere ploeg zullen krijgen. Ik ben tevreden en vind dat we heel goed samenwerken”, aldus Ten Hag, die weigerde op transfergeruchten in te gaan. „Ik kan niets vertellen over individuen, ik kan niet praten over spelers die onder contract staan bij andere clubs.”

Ten Hag wil Marcus Rashford graag behouden, al zou er interesse zijn van topclubs. „Hij is een heel belangrijke speler. Vanaf de eerste dag dat ik hier ben, ben ik heel blij met hem en ik wil hem niet kwijt. Hij behoort zeker tot onze plannen bij Manchester United.”

Komend weekeinde wacht Ten Hag de uitwedstrijd tegen Brentford. Het duel in Londen begint zaterdagavond om 18.30 uur. Of Cristiano Ronaldo dan aan de aftrap staat, hield Ten Hag nog in het midden. „Hij heeft een goede trainingsweek gehad. Hij heeft twee halve wedstrijden gespeeld en of hij zaterdag in de basis staat, zullen we zien. Dat wordt mijn beslissing en die hou ik voor me.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop