Nieuws/Sport
8041
Sport

Pröpper op de weg terug bij PSV

PSV-middenvelder Davy Pröpper.

PSV-middenvelder Davy Pröpper.

Goed nieuws voor PSV-trainer Phillip Cocu. Davy Pröpper heeft maandag weer deel kunnen nemen aan de veldtraining op De Herdgang.

PSV-middenvelder Davy Pröpper.

PSV-middenvelder Davy Pröpper.

De middenvelder, die zich vorige week vanwege een verrekking aan de binnenband van de knie moest afmelden bij Oranje, werkte de warming-up af met de groep, om vervolgens individueel verder te gaan met fysiotherapeut Cees van der Linden.

PSV zal er alles aan doen om Pröpper klaar te stomen voor de uitwedstrijd van zaterdag met Willem II. De spoeling op het middenveld is momenteel dun bij de landskampioen.

Andrés Guardado is met een hamstringblessure teruggekeerd na de interland tussen Mexico en Verenigde Staten, terwijl Jorrit Hendrix al langer aan de kant staat met een kniekwetsuur. Siem de Jong is op de weg terug na kuitklachten en trainde maandag weer volledig met de groep mee. 

Datzelfde gold voor Jürgen Locadia, maar een rentree zaterdag tegen Willem II lijkt voor de aanvaller te vroeg gezien zijn lange afwezigheid. Naar verwachting zal hij eerste minuten maken bij Jong PSV. Jeroen Zoet verscheen maandag zoals verwacht ook weer op het trainingsveld. De doelman hoopt tegen Willem II onder de lat te kunnen plaatsnemen, nadat hij de afgelopen weken niet kon spelen vanwege een spierblessure.