Nieuws/Sport
807647
Sport

Beroemde rocksterren zitten Arnhemse club flink dwars

Fraser stoort zich: 'Grote tekortkoming bij Vitesse'

Henk Fraser

Henk Fraser

Henk Fraser staat met Vitesse keurig op de derde plaats in de Eredivisie, maar toch stoort de oefenmeester van de Arnhemmers zich.

Henk Fraser

Henk Fraser

De coach laat tegenover Omroep Gelderland weten dat hij met Vitesse niet zovaak besloten kan trainen als hij zou willen. De Arnhemse club heeft het Gelredome niet in eigen beheer, maar Fraser zou zich ook op Papendal zo nu en dan willen afzonderen.

Oplossing

"Ik vind het storend dat het niet kan", zegt de trainer. "Dat ga ik niet ontkennen. Voor een club als Vitesse zou je naar een oplossing moeten zoeken, want wat mij betreft is het een grote tekortkoming dat we nu afhankelijk zijn van een aantal factoren."

Vitesse had deze week graag één dag besloten getraind. Zondag spelen de Rolling Stones echter in een volgepakt Gelredome en zijn er dagen nodig om de vele voorbereidingen te treffen. "Niet de eerste de beste", glimlacht Fraser over de Britse rockband. "Ik vind het wel mooie muziek, maar ik focus mij vooral op mijn eigen wedstrijd. Dat is al zwaar genoeg."

Tennisbanen

Fraser heeft echter ook een oplossing in gedachten. "Je kunt op Papendal één van de velden afzetten met groene doeken om het hek. Wat je bijvoorbeeld ook rondom tennisbanen ziet. Daar zal over gesproken worden en eigenlijk doen we dat al", vertelde de coach.