Nieuws/Sport
950286
Sport

'Dit mag bij Feyenoord gewoon niet'

Karim El Ahmadi weet het ook niet meer.

Karim El Ahmadi weet het ook niet meer.

"We doen onszelf tekort. Je wordt er een beetje gek van." Dat stelde Karim El Ahmadi direct na afloop van het teleurstellende gelijkspel (1-1) van Feyenoord op bezoek bij Roda JC.

Karim El Ahmadi weet het ook niet meer.

Karim El Ahmadi weet het ook niet meer.

"Ook de voorgaande duels ging het zo, maar de realiteit is dat je maar met één punt staat. Ook al mis je veel kansen, dit soort wedstrijden moet je gewoon winnen", vervolgde El Ahmadi, die de achterstand op Ajax zag oplopen tot vijf punten. De kloof met koploper PSV kan vandaag, wanneer de Eindhovenaren winnen van Vitesse, zelfs al tien punten worden. 

El Ahmadi baalde voor de camera's van Fox Sports dan ook flink. "Je moet gewoon scoren. Roda JC uit is lastig, maar je creëert heel veel kansen, dat moet je gewoon afmaken. We hebben daarnaast slechts één kans weggegeven en dat is ook meteen een doelpunt, We probeerden buitenspel te zetten, maar dat ging verkeerd. Maar we hebben kansen genoeg gehad om het goed te maken, maar dat doen we niet."

Vervolgens sloot hij af met duidelijke taal. "Als een club als Feyenoord mag dit gewoon niet. We moeten doelpunten maken, daar schort het aan."