Sport/Voetbal
953502629
Voetbal

’Alweer gezin kapotgemaakt voor een slet’

Nieuw hoofdstuk Mauro Icardi: PSG-spits ontvolgt íedereen, behalve vrouw Wanda

Mauro en Wanda Icardi in betere tijden.

Mauro en Wanda Icardi in betere tijden.

PARIJS - Het huwelijk tussen de Argentijnse topvoetballer Mauro Icardi (28) van Paris Saint-Germain en zijn vrouw Wanda Nara (34) lijkt op de klippen te zijn gelopen. Op sociale media maken de aanvaller en zijn vrouw - die tevens spelersmakelaar is - er een echte soap van. Laatste ontwikkeling: de aanvaller heeft iedereen ontvolgd op Instagram - incluis zijn club PSG - behalve...zijn vrouwlief.

Mauro en Wanda Icardi in betere tijden.

Mauro en Wanda Icardi in betere tijden.

De soap begon zondagochtend toen het Argentijnse topmodel een verrassende story over haar man op Instagram plaatste met de tekst: „Alweer een gezin dat je hebt kapotgemaakt voor een slet.”

Volgens het Franse L’Equipe kwam Icardi zondag zelfs niet opdagen voor de training door zijn relatieproblemen. ’s Avonds gaf de Argentijn echter alweer de indruk dat alles koek en ei was met zijn geliefde. Hij wenste Wanda een fijne Moederdag en plaatste ook enkele foto’s van zichzelf met haar.

Maandagochtend brak een nieuwe episode in de soap aan, toen Wanda een foto plaatste van haar hand zonder trouwring. „Ik vind mijn hand mooier zo”, schreef ze erbij. Ze lijkt daarmee nog eens duidelijk te willen maken dat ze gebroken heeft met haar man.

Woensdag volgde er dus wéér een nieuw hoofdstuk: Icardi besloot iedereen op zijn Instagram - inclusief zijn club PSG - te ontvolgen, behalve zijn vrouw Wanda. Wordt vast vervolgd....

In 2014 stapten Wanda en Mauro Icardi in het huwelijksbootje nadat de vrouw haar relatie met ex-voetballer Maxi López had stopgezet. Ook dat bleef toen niet onbesproken, want López was destijds een ploegmaat en goede vriend van Icardi bij Sampdoria.

Naar verluidt liep de relatie tussen Wanda en Maxi López, die van 2008 tot 2012 getrouwd waren, op de klippen nadat Wanda vreemdging met Icardi. Nu lijkt de spits van PSG zijn vrouw hetzelfde te flikken.