Sport/Autosport
954918
Autosport

1.5 miljoen Nederlanders zien onstuitbare Verstappen

Max Verstappen is niet te houden in Mexico.

Max Verstappen is niet te houden in Mexico.

De winnende race van autocoureur Max Verstappen in de Grote Prijs van Mexico heeft zondag 1,5 miljoen kijkers getrokken.

Max Verstappen is niet te houden in Mexico.

Max Verstappen is niet te houden in Mexico.

De uitzending van Ziggo Sport, die gratis op het open kanaal te zien was voor de klanten van Ziggo, eindigde hiermee als derde in de top 25 van Stichting KijkOnderzoek.

Verstappen reed in zijn bolide van Red Bull de hele race in Mexico op kop. De nabeschouwing van de wedstrijd trok 1.088.000 mensen, dat was goed voor de zevende plek.

Sport domineerde zondag de kijkcijfers. Studio Sport Eredivisie was het best bekeken programma van de dag met 2.236.000 kijkers. Ook Studio Sport (1.129.000) en de 1000 meter bij de NK afstanden (1.029.000) eindigden op respectievelijk de zesde en achtste plek in de top tien.

Lees ook op telesport.nl:

- Verstappen grapt over bocht afsnijden 'Hardwell beloofde mij bij winst Nederlandse muziek' Hamilton pakt vierde F1-wereldtitel Herbeleef de zegetocht van Max Verstappen in Mexico Verstappen dankt team voor 'briljante auto' Jos Verstappen: 'Max is zo enorm sterk' Verstappen: 'Een van m'n makkelijkste races ooit'