Sport/Voetbal
960275592
Voetbal

Van den Brom begrijpt morrende publiek

John van den Brom

John van den Brom

UTRECHT - Trainer John van den Brom baalt van het optreden van FC Utrecht in het verloren thuisduel met RKC Waalwijk (0-1). „Verliezen is nooit leuk”, zei hij.

John van den Brom

John van den Brom

„Zeker niet een wedstrijd waar je veel van verwacht. We wilden laten zien dat we tot iets in staat waren. Dat is niet gelukt. Dan moeten we ons kwalijk nemen. Ja, ook ik.”

FC Utrecht verloor voor de derde keer op rij. Na nederlagen tegen Ajax (4-0) en AZ (3-0) was ook de hekkensluiter van de Eredivisie te sterk. De club heeft al 277 minuten in de Eredivisie niet gescoord en kreeg tegen RKC ook weinig kansen.

Van den Brom overweegt om zijn basisploeg op enkele plaatsen te wijzigen. „Ik heb ze na twee nederlagen het vertrouwen gegeven”, zei hij voor de camera van FOX Sports. „De conclusie is nu dat ik alles eens moet gaan overzien.”

FC Utrecht werd af en toe uitgefloten door het eigen publiek. „Die reactie is niet meer dan normaal”, stelde Van den Brom. „De mensen willen aanvallend voetbal en strijd zien. Dat hebben we ze te weinig gegeven.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo