Nieuws/Sport
97891
Sport

Guardado keert fit terug uit Mexico

Andres Guardado

Andres Guardado

Goed nieuws voor PSV in aanloop naar het duel met Sparta van zaterdag. Middenvelder Andres Guardado vertrok twee weken geleden na het duel met Vitesse met hamstringklachten naar Mexico en keerde fit weer terug in Eindhoven.  

Andres Guardado

Andres Guardado

Guardado moest de twee interlands die voor Mexico op het programma stonden overslaan en werkte een herstelprogramma af. Met succes, want de ervaren middenvelder sloot donderdagmorgen aan bij de groepstraining. 

Ook Jetro Willems hervatte de groepstraining. De linksback miste het duel met Vitesse door een hamstringblessure, maar is dus weer fit.

Santiago Arias en Héctor Moreno trainden donderdag nog niet mee. Beide Latino's hadden eerder deze week interlandverplichtingen met respectievelijk Colombia en Mexico. Naar alle  waarschijnlijkheid sluiten Arias en Moreno vrijdag weer aan bij de selectie. 

Phillip Cocu beschikt zodoende over een compleet fitte selectie. De coach liet donderdag ook Albert Gudmundsson weer meetrainen. De uitblinker van Jong PSV, die al 1 A-interland voor IJsland speelde, mag zich bewijzen op het hogere niveau.