Sport/Voetbal
996815975
Voetbal

Voetbalpodcast Kick-Off, met Valentijn Driessen en Mike Verweij

‘Mooi hoe Van Gaal zichzelf met Verstappen vergelijkt’

In de maandag-editie van de podcast Kick-off bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee het allerlaatste voetbalnieuws.

Luister de voetbalpodcast Kick-off Oranje hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

Montenegro werd door het Oranje van bondscoach Louis van Gaal met 4-0 verslagen. Het Nederlands elftal is gebrand op revanche tegen de aanstaande tegenstander Turkije (4-2 nederlaag). Driessen voorziet een basisplaats voor Steven Bergwijn die goed inviel in de afgelopen interland. Ook is hij benieuwd welk centraal duo Van Gaal opstelt.

Verder geeft Verweij de laatste update over de contractperikelen rond Ajax-keeper André Onana. Volgens Verweij is er veel interesse van buitenaf maar staat het kamp Onana ook open voor een eventuele verlenging.

Tot slot bespreken de heren de bizarre gebeurtenissen van het Marokkaanse elftal in Guinee en de corona chaos rond de kraker Brazilië - Argentinië.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop