Sport/Autosport

Maak tijdens elke Grand Prix kans op extra prijzen

Doe mee met het grootste Formule 1-spel van Nederland

Het Formule 1-seizoen gaat weer beginnen.

Het Formule 1-seizoen gaat weer beginnen.

Telesport

Het Formule 1-seizoen is weer begonnen. Max Verstappen en zijn concurrenten strijken voor de tweede race neer in China. Met TELESPORT GPPRO geven we de strijd om de Grand Prix-zeges en de wereldtitel een extra dimensie. De teller van het aantal deelnemers staat op ruim 35.000 en daarmee is GPPRO het grootste Formule 1-spel van Nederland. Heb je je nog niet ingeschreven? Grijp dan alsnog je kans. We geven namelijk rond elke Grand Prix extra prijzen weg.

Het Formule 1-seizoen gaat weer beginnen.

Het Formule 1-seizoen gaat weer beginnen.

Telesport

Stel met een budget van 100 miljoen euro uw team van vier coureurs samen en voorspel rond elke Grand Prix het podium en de positie van Verstappen. Ga daarbij ook de strijd aan met onze experts Giedo van der Garde, Robert Doornbos, Jan Lammers, Christijan Albers en Tom Coronel.

Inschrijven kan tot vijf minuten voor het begin van de kwalificatie voor de Grand Prix van China, aanstaande zaterdag 08.55 uur. Vanaf dat moment maak je kans op drie mooie prijzen, waaronder zelfs racen op het Circuit Park Zandvoort. Bekijk hier het totale prijzenpakket.

Doe dus snel mee!