Nieuws/Tech

TomTom lanceert Bridge Hub

ANP

FRANKFURT (AFN) - Navigatiedienstverlener TomTom heeft op de internationale autoshow van Frankfurt zijn Bridge Hub gelanceerd. Met Bridge Hub kunnen gebruikers en bedrijven in bijvoorbeeld de transport, logistiek en ook nooddiensten contact maken met mobiele apparaten voor verbeterde mobiliteitsoplossingen.

ANP

Bridge Hub bevat onder meer de meest recente TomTom Navigation, realtime kaarten en realtime TomTom Traffic. Volgens het navigatiebedrijf wordt met Bridge Hub voortgebouwd op het succes op de populaire TomTom Bridge Terminal.

Het nieuwe product kan nu al besteld worden met leveringen later dit jaar in Europa, Noord-Amerika, Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika. De prijs begint vanaf 349 euro ex btw. Er komen drie modellen van.

Daimler

TomTom kondigde verder aan dat TomTom Traffic ook is geïntroduceerd in Egypte, Marokko, Macau en IJsland. Daarmee bereikt TomTom Traffic volgens het bedrijf nu meer dan 5 miljard mensen wereldwijd in 68 landen.

Verder werd gemeld dat TomTom door het Duitse autoconcern Daimler is gekozen als kaartenleverancier voor zijn infotainment-platform in Noord-Amerika. Er werden geen financiële details over de deal bekendgemaakt.