Nieuws/Tech

Nieuwe Pokémon-spellen op komst

Nintendo

LONDEN - Pokkén Tournament DX is de eerste Pokémon-titel voor de nieuwe spelcomputer Nintendo Switch. Pokken Tournament DX komt op op 22 september uit. Dit maakte CEO Tsunekazu Ishihara van The Pokémon Company dinsdag bekend op de Pokémon Direct-presentatie.

Nintendo

Pokkén Tournament verscheen eerder al op de Wii U. De versie voor Nintendo Switch introduceert een nieuw karakter met de naam Deidueye. Litten en Popplio maken hun debuut als hulp-Pokémon. Gebruikers kunnen herhalingen van andere spelers bekijken en hun beste gevechten delen met de nieuwe herhalingsfunctie.

Tijdens de presentatie waren dinsdag ook voorproefjes te zien van de nieuwste Pokémon-titels: Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon voor de Nintendo 3DS. De wereldwijde introductie van deze spellen is op 17 november.

De Nintendo Switch kwam op 3 maart op de markt. De gameconsole is een combinatie van een console en een handheld. Pokkén Tournament DX kun je dus spelen op de televisie, maar ook op de handheld om onderweg verder te spelen.

POPULAIRE VIDEO'S