Nieuws/Tech

Rabo Bankieren App vernieuwd

De Rabobank steekt haar Rabo Bankieren App in een nieuw jasje. De nieuwe app heeft een compleet nieuw ontwerp en andere manier van navigeren.

De klant kan de app persoonlijk maken door zijn eigen profielfoto in het midden van de omgeving te plaatsen. Aan de rechterzijde verschijnt een naam en foto van een adviseur van de bank in beeld waarmee gechat kan worden.

Met de nieuwe app kunnen klanten hun rekeningen een eigen naam geven, bijvoorbeeld 'boodschappen-rekening' of 'wereldreisspaarpot' en een ‘toekomst tijdlijn’ toont aankomende betaalopdrachten.

Zo’n 2,4 miljoen zakelijke en particuliere klanten maken gebruik van mobielbankieren bij de Rabobank. De nieuwe app is in nauwe samenwerking met 1500 klanten ontwikkeld.

Vanaf 10 september krijgen klanten die nu al mobielbankieren bij de Rabobank de update aangeboden. Klanten krijgen hierover persoonlijk bericht in de huidige app. De verwachting is dat in oktober alle Android en iOS-gebruikers de update hebben. Windows volgt naar verwachting eind 2015.