70925
Tech

Samsung presenteert stevige Galaxy

SEOUL -

Samsung komt met een nieuwe versie van zijn robuuste, waterdichte smartphone. De Galaxy XCover 4 komt in april in Nederland op de markt voor €249. De behuizing is kleiner dan die van zijn voorganger, maar het display is groter. De Galaxy XCover 4 is volgens Samsung ideaal voor ''mensen die werken in de bouw- of transportsector''.

Bij Samsung zoeken we naar de beste gebruikservaring voor iedereen,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland.“Dat bewijzen we met de XCover 4. Het toestel heeft tal van functies die er speciaal op zijn gericht om het beste uit het toestel te halen, óók in extremere omstandigheden. Zo is de smartphone ideaal voor mensen die werken in de bouw- of transportsector. Qua design is de XCover 4 in alles een Galaxy-smartphone.”

De Galaxy XCover 4 is stof- en waterdicht (IP68) en heeft een verbeterde 13 MP achtercamera en 5 MP camera aan de voorkant. De verwijderbare batterij heeft een langere levensduur. Door meer geheugen (16 GB) en extra RAM (2 GB) is de smartphone krachtiger en kun je meer data opslaan.